День: 03.09.2021

ПАМ’ЯТКА з питань цивільного захисту

Єдиний телефон екстреної допомоги населенню: 112 Оперативна диспетчерська служба ДСНС: 101 або 22-52-05 Оперативний черговий департаменту цивільного захисту населення Сумської ОДА: 22-11-89 Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту….

Art-простір: “Жіночий портрет” (поч. ХХ ст.)

Егіз Борис (Борух) Ісаакович (1869-1946) Розмір: 63,0 х 51,5 смПолотно, оліяВ колекції: з 1974  року Борис (Борух, Барі) Егіз здобув світову популярність як видатний художник-портретист, живописець, художньо-громадський діяч і педагог. Крім того, його….

Розглянуті питання щодо соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

Сьогодні у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. Під час роботи комісії було розглянуто подання для призначення (відновлення)….

У Ворожбі відсвяткували День села (відео)

Минулої суботи святкування Дня села у Ворожбі розпочалося з самого ранку. Тут провели спортивну олімпіаду, у якій взяли участь команди з різних населених пунктів. День села ворожбяни святкували на території….

Підготовка до навчання діток, які опинилися у складних життєвих обставинах

На виконання листа Національної соціальної сервісної служби України від 30.08.2021 № 0000-0201-0/12973, з метою надання дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах адресної допомоги у підготовці до нового навчального….

Проведення конкурсу на посаду керівника Маловисторопського закладу загальної середньої освіти

02 вересня 2021 року відбувся конкурс на посаду керівника Маловисторопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області. Конкурс визначено таким, що не відбувся у зв’язку з….

Інформація для роботодавців щодо впровадження електронних лікарняних

Уже з вересня заклади охорони здоров’я мають повністю перейти на формування медичних висновків замість видачі пацієнтам звичних паперових листків непрацездатності. Е-лікарняні формуються автоматично одразу після створення медичного висновку, якщо пацієнт….

Конкурсний відбір проєктів суб’єктів малого та середнього бізнесу для отримання з бюджету Лебединської міської територіальної громади часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських установах

Шановні підприємці та керівники малих і середніх підприємств! У рамках реалізації заходів “Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Лебединській міській територіальній громаді на 2019-2021 роки”, затвердженої рішенням сорок четвертої….

Вакансії

Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 Лебединської міської ради Сумської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади вчителя трудового навчання (12 годин). Конкурс на заміщення вакантної посади….