У Будилці відсвяткували День села

У суботу жителі Будилки відсвяткували День села. На захід завітали не лише місцеві жителі, а й гості з інших населених пунктів.

Лебединський міський голова Олександр Бакликов і староста Будильського старостинського округу Олена Сюсюрченко щиро привітали усіх присутніх зі святом. Будильчан вітали й інші почесні гості заходу.

Очільник громади вручив подяки за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі та надання якісної медичної допомоги населенню лікарю загальної практики-сімейної медицини Люсі Літвяченко та завідувачці місцевої амбулаторії, лікарю загальної практики-сімейної медицини Валентині Фроловій.

Святкування проходило на подвір’ї біля приміщення місцевого клубу. Учасники художньої самодіяльності Будильського сільського клубу та вокалісти Лебединського міського відділу культури порадували присутніх насиченою концертною програмою.

Цього дня грамоти від старости та подарунки від спонсорів заходу традиційно отримали найстарші та наймолодші жителі села і подружні пари. Вітали найкращих працівників будильських підприємств, організацій, навчальних закладів тощо.
Під час святкування Дня села вшанували пам’ять ветеранів Другої світової війни, воїнів-інтернаціоналістів, учасників військових дій на сході нашої країни.

До пізнього вечора у Будилці працювали різноманітні розваги та атракціони для дітей, а для поціновувачів рукоділля діяла виставка народно-ужиткового мистецтва.
Після завершення урочистої програми всіх присутніх частували смачною польовою кашею.

Поділитися