У Калюжному відсвяткували День села

Цієї неділі у Калюжному відсвяткували День села. Із теплими словами привітань до жителів та гостей села звернулися міський голова Олександр Бакликов та староста Калюжненського старостинського округу Микола Білковський.

Після вітальних слів Олександр Миколайович вручив подяки за активну участь у громадському житті Калюжненського старостинського округу уродженцю села Олексію Безуглому та медичному працівнику Надії Забузі за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і надання якісної кваліфікованої допомоги населенню та вручив цінні подарунки.

Після урочистостей розпочався святковий концерт, підготовлений Лебединським міським центром культури і дозвілля та аматорами Калюжненського будинку культури, на якому лунали музичні вітання на адресу жителів села.Цього дня ведучі від усього серця дякували ліквідаторам аварії на ЧАЕС, ветеранам Другої світової війни, воїнам-інтернаціоналістам, учасникам війни на сході нашої країни та вшанували пам’ять загиблих калюжненців хвилиною мовчання.

Щирі привітання та подарунки під час святкування Дня села традиційно отримали старожили Калюжного та наймолодша жителька, яка з’явилася на світ 9 червня 2021 року. Без подарунка не залишився і цьогорічний першокласник. Привітали також багатодітні родини та трьох жінок, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня».
Подякували і керівникам підприємств, організацій та меценатам, які приймають активну участь у життєдіяльності старостинського округу.

До уваги селян та гостей свята була представлена виставка народно-ужиткового мистецтва. Для наймолодших гостей свята працювали різноманітні атракціони, розваги та шоу мильних бульбашок. Присутніх також пригощали стравами польової кухні, які приготували місцеві господині.

Поділитися