У Рябушках відсвяткували День села

21 серпня у Рябушках відбулося святкування 256-ї річниці з дня заснування села.
У цей день мешканців та гостей Рябушок привітала заступник міського голови Олена Кірєєва і нагородила грамотами міського голови Олександра Бакликова керівника народного вокального самодіяльного ансамблю «Червона калина» Олександра Шульгу та місцеву майстриню-вишивальницю Марію Грек. Олена Василівна також вручила подяки міського голови за виховання справжніх патріотів України та активну громадську позицію матерям наших захисників Катерині Бойко, Ірині Степанюк та Людмилі Лотковій.

З щирими словами привітань до односельців звернулася староста Рябушківського старостинського округу Оксана Падалка, яка також вручила грамоти та подарунки переможцям у традиційних номінаціях. Окрім того, Оксана Олександрівна висловила подяку всім, хто долучився до підготовки та проведення свята.

Святковий концерт з нагоди Дня села у Рябушках підготували учасники художньої самодіяльності місцевого будинку культури. Щире виконання українських пісень, зворушливі декламування віршів про рідне село та цікаві хореографічні постановки створили чарівну атмосферу свята.

Після завершення урочистої частини всі бажаючі мали змогу скуштувати традиційні страви польової кухні, а діти досхочу награтися на атракціонах. Свято завершилося запальною дискотекою.

Поділитися