У Московському Бобрику відсвяткували День села

Минулої неділі у Московському Бобрику відсвяткували 376-у річницю з дня заснування села.

З теплими словами привітань на адресу присутніх звернулися заступник міського голови Олена Кірєєва, староста Московськобобрицького старостинського округу Микола Капустін та інші почесні гості. Олена Василівна нагородила грамотою міського голови Олександра Бакликова за вірність військовій присязі, особисту мужність і патріотизм учасника бойових дій Володимира Савченка та вручила подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління колективу Московськобобрицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради.

У свою чергу староста Московськобобрицького старостинського округу Микола Капустін нагородив грамотою місцевий хореографічний колектив «Фантазія» (керівник – Світлана Капустіна) та вручив цінні подарунки.

Цього дня святковий настрій присутнім дарували хореографічні колективи та вокальні ансамблі Московськобобрицького будинку культури. За доброю традицією у День села вітають і вшановують жителів у різних номінаціях. Так, подарунки та привітання під час святкування отримали: найстарші та наймолодші жителі Московського Бобрика, найстарша та наймолодша подружні пари, новонароджені та першокласники, багатодітні родини та іменинники.

Вшанували також учасників Другої світової війни, воїнів-інтернаціоналістів, учасників війни на сході нашої країни і ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Слова подяки лунали на адресу працівників місцевих господарств та спонсорів, які допомогли в організації свята.У приміщенні Московськобобрицького старостату діяла виставка народно-ужиткового мистецтва, на якій були представлені численні роботи місцевих майстринь. Для найменших жителів села увесь день працювали дитячі атракціони та розваги.

Після закінчення концерту всіх бажаючих пригощали смачною польовою кашею та варениками. Свято закінчилося запальною дискотекою.

Поділитися