У Лебедині відсвяткували День міста

З нагоди відзначення 367-ї річниці від дня заснування міста Лебедина та 78-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників у Лебединському лісопарку відбувся ряд заходів.

Напередодні для малечі тут встановили безліч дитячих атракціонів, які працювали від самого ранку до пізнього вечора. У цей день місцеві майстри представили на розсуд відвідувачів надзвичайно барвисту виставку народно-ужиткового мистецтва.

Під час святкування Дня міста «ФЕРМА ЕКО» вперше в Україні встановила Національний гастрономічний рекорд. Господині приготували рекордну кількість українського борщу з фірмовими равликами, який охоче куштували гості свята.

З опівдня у лісопарку розпочалася грандіозна восьмигодинна концертна програма за участю найкращих місцевих солістів і танцювальних колективів. На концерті виступили запрошені українські зірки, серед яких: Заслужена артистка України, чарівна Олена Білоконь, запальний та феєричний Олександр Кварта і драйвовий молодіжний гурт «Гражданин Топинамбур».

Зі святом жителів та гостей громади привітали міський голова Олександр Бакликов, депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко та інші почесні гості. Традиційно цього дня вітали іменинників, яким вручили пам’ятні подарунки.

Завершилася концертно-розважальна програма видовищним фаєр-шоу.

Поділитися