У Лебедині відбулася презентація книги Оксани Мороз «Поетичні світлини»

«Поетичні світлини» – назва поетичної збірки лебединської письменниці та громадської діячки Оксани Мороз, презентація якої відбулася у Лебединському міському краєзнавчому музеї.

Міський голова Олександр Бакликов привітав авторку з виданням книги, побажав їй невичерпного натхнення та подальших творчих злетів.

Презентуючи свою першу книгу “Поетичні світлини”, Оксана Миколаївна розкривається, як ліричний поет – жінка з душею велета, поглядом художника, співчуттям матері, ніжністю люблячої жінки. Це вічний романтик з нестримним бажанням жити неординарно у бурхливих потоках мрій, бажань та дійсності. Людина енергійна, креативна, з великим колом захоплень. Закохана в поезію, Оксана Миколаївна з задоволенням зустрічається з поетами – земляками, рада зустрічі з новими людьми, адже це завжди дає нові враження, емоції, натхнення до роботи й поетичної творчості.

На заході звучали як вірші у виконанні автора, так, і декламувалися вірші Оксани Мороз у виконанні лауреатів Всеукраїнських фестивалів і конкурсів, читців гуртка «Художнє читання» Лебединського міського будинку культури (керівник Микола Корсун) Володимира Дорошенка, Анни Алексеєнко, Олександра Червяк, Єгора Пічахчи.

Оксана Миколаївна – не лише майстриня слова, а й – майстерний фотограф. Її фотографії – це наче речові докази вражень, пригод, щасливих миттєвостей життя. Оксані Миколаївні майстерно вдається не просто піймати найкращі моменти й лишити собі їх назавжди, але й згодом перетворити збережене на мистецтво. Вона, як справжній художник здатна показати у миті цілий світ.

Поділитися