У Кам’яному святкували День села

Минулої суботи жителі села Кам’яне відсвяткували День села.

Урочистості розпочалися з відкриття нового дитячого майданчика, монтаж якого завершили напередодні.

Для жителів та гостей Кам’яного солісти міського відділу культури підготували святкову концертну програму. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Олександр Бакликов і вручив подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм та надання якісних послуг медичному працівнику Світлані Лихіцькій та колективу пересувного відділення поштового зв’язку №17.

Цього дня кам’янчан вітали староста Кам’янського старостинського округу Наталія Скляренко та директор ТОВ АФ «Псьол» Микола Калініченко.

Пам’ятні подарунки з нагоди святкування Дня села отримали найстарші та наймолодші жителі Кам’яного, подружня пара, яка цього року відзначила «золоте весілля», багатодітні родини та Матері-Героїні, яких у селі аж чотири.

Вшанували також ветеранів та учасників Другої світової війни, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО та ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Слова вдячності лунали на адресу підприємств, організацій та меценатів, які сприяють розвитку Кам’янського старостинського округу.

Після завершення урочистостей всіх бажаючих частували смачними стравами польової кухні, а для дітей працювали аніматори, атракціони та розваги.

Поділитися