Лебединський міський голова Олександр Бакликов задоволений якістю ремонтних робіт, які виконує “АМК РЕМ-БУД”

Нині на Лебединщині активно продовжується ремонт дороги Боровенька – Московський Бобрик. Процес роботи на особистому контролі тримає керівник ОТГ Олександр Бакликов, повідомляють Сумські Дебати.

“Я задоволений всім, що будується. Багато років у нас руйнувалися фабрики, колгоспи, заводи, і коли будуються об’єкти, дуже приємно. У даному випадку дороги – дуже важливий об’єкт: це як в організмі людини артерії… Так і дороги повинні насичувати життям території по яких вони проходять”, – сказав голова Лебединської громади Олександр Бакликов.

Він додав, що цьогоріч бригади “АМК РЕМ-БУД” оновили декілька дорожніх артерій у їх громаді. У процесі – Боровенька – Московський Бобрик

“Там декілька десятиліть дороги взагалі не було. Це була дуже проблемна ділянка, хоча це – найкоротший шлях до Києва. Коли все це буде зроблено, то мешканцям та гостям міста, у тому числі нашої громади, буде легше дістатися до будь-якого населеного пункту як області, так і України. Якістю робіт задоволені”, – акцентував Олександр Бакликов.

Міський голова висловив сподівання, що усі започатковані позитивні зміни продовжаться й надалі. Не проти очільник Лебединської громади й щодо продовження співпраці із компанією “АМК РЕМ-БУД”, яка, як показала практика, з усією відповідальністю підходить до виконання поставлених завдань.

Поділитися