І в горі, і в радості

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і працювати наша нація українців.

2 серпня 2021 року в селі Михайлівка буревій поваляв дерева, пошкодив лінії електропередач, систему водопостачання, позривав дахи на будинках мешканців та адмінбудівлях. Михайлівський старостинський округ висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до ліквідації наслідків стихійного лиха, а саме ТДВ «Племзавод «Михайлівка» в особі директора Зеленського Миколи Олексійовича, СТОВ «Промінь» в особі директора Коваленка Євгена Михайловича, КЗ «Добробут громади» Лебединської міської ради та всім мешканцям села, які не залишилися осторонь.

Але в житті нашої громади є і «білі смуги». 7 серпня 2021 відбулося свято «День села Михайлівка». Михайлівський старостинський округ висловлює подяку за надану спонсорську допомогу в організації свята. Завдяки підтримці ТДВ «Племзавод «Михайлівка» в особі директора Зеленського Миколи Олексійовича, СТОВ «Промінь» в особі директора Коваленка Євгена Михайловича, ФГ «СПАС-АГРО» в особі керівника Зеленського Віталія Миколайовича, ДП «Лебединське лісове господарство» в особі директора Баранова Віталія Миколайовича, Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради в особі директора Васильченко Ірини Михайлівни, Михайлівського ЗДО «Орлятко» в особі завідувачки Уроди Світлани Олексіївни, Першотравневого ЗДО «Яблунька» в особі завідувачки Колоші Наталії Вячеславівни, аматорського колективу «Надія» с. Першотравневе, Ровенської Альбіни Олексіївни, підприємців Костікової Надії Олексіївни, Авраменко Миколи Олександровича, Трохимчук Анатолія Миколайовича. Окрема подяка за смачну кашу Скляру Віктору Івановичу.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху.

Староста Михайлівського старостинського округу Іван Заєць.

Поділитися