У Михайлівці відсвяткували День села

Цієї суботи у Михайлівці відсвяткували 346 річницю з дня заснування села. У цей день жителів та гостей села привітав Лебединський міський голова Олександр Бакликов і вручив подяки за сумлінну працю і високий професіоналізм завідувачу Михайлівського сільського будинку культури Зінаїді Фарафоновій та михайлівській медичній сестрі Валентині Федірка.

Щирі слова привітань з нагоди свята лунали від старости Михайлівського старостинського округу Івана Зайця та інших почесних гостей. Традиційно у цей день пам’ятними подарунками відзначили учасників АТО, воїнів-інтернаціоналістів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, найстаршу родину села, найстаршого та наймолодшого мешканців, багатодітні родини та іменинника. Теплими словами також привітали працівників освіти, медицини та соціальної сфери обслуговування.

Яскрава концертна програма свята була підготовлена вокальними та хореографічними колективами Михайлівського будинку культури та аматорами з Першотравневого.

На святі діяла фотовиставка та виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва. Для малечі увесь день працювали атракціони та розваги. За спонсорської підтримки місцевих підприємців було влаштовано традиційне частування козацькими стравами. Завершилося свято запальною дискотекою.

Поділитися