До уваги юних любителів шахів!

З нагоди Дня міста Лебедина 19 серпня 2021 року планується проведення змагань з шахів серед дітей шкільного віку. Початок о 09.00. З місцем проведення та умовами можна ознайомитися, переглянувши положення про проведення змагань. Запрошуємо до участі у змаганнях.

Положення про проведення змагань

Умови проведення

шахового  турніру, присвяченого Дню  міста Лебедина

  • 1 Мета та завдання змагань:
  • популяризація  і  розвиток  шахів;
  • підвищення  спортивної  майстерності  шахістів;
  • залучення молоді до шахів;

2.Час,порядок і умови проведення змагань:

До  змагань  допускаються юні спортсмени Лебединської МТГ.  Турнір  буде  проходити 19 серпня  2021 р. на території пляжної зони озера «Лебедин».  

Початок змагань о 9.00 год.  Контроль  часу – 15 хв.  кожному  учаснику  до  закінчення  партії. Змагання проводяться згідно діючих правил гри в шахи федерації шахів України. Всі інші питання по проведенню змагань покладаються на суддівську колегію. Головний суддя змагань- Володимир Лисянський.

3.Визначення переможців:

  Переможці  визначаються  за  найбільшою  кількістю очок,  отриманих  у  результаті  партій.  У  випадку,  коли  два  і  більше  учасників  набрали  однакову  кількість  очок ,  перевага  надається  по  системі  коефіцієнтів,  по  кількості  перемог,  по  особистій  зустрічі.

4.Фінансові витрати:

 Витрати  на нагородження  переможців  віднести  за  рахунок  міського  відділу молоді та спорту, а також коштів, не заборонених законодавством.  Витрати по відрядженню команд – за рахунок відряджуючих організацій.

5 Порядок підготовки спортивних споруд та дотримання безпеки  учасників та глядачів  під час проведення змагань:

 У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів» відповідальність покладається на їх власників. Забезпечення техніки безпеки при проведенні змагань здійснюється власником спортивної споруди, головним суддею змагань. Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність, передбачену законодавством України на власника спортивних споруд та головного судді змагань.

6. Дотримання постанови КМУ від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої распіраторної  хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-V-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» та постанови від 02.06.2020 № 33 «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в деяких закладах фізичної культури та спорту на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) під час проведення змагань є обов’язковим. 

ДАНІ УМОВИ Є ОФІЦІЙНИМ ВИКЛИКОМ НА ЗМАГАННЯ

Оргкомітет:  тел: 0509088570.

Поділитися