У Боровеньці відсвяткували День села

10 липня мешканці Боровеньки відсвяткували День села. Урочистості з нагоди свята та справжнє народне гуляння тривало тут до пізнього вечора.

Очільник Лебединської громади Олександр Бакликов, відкриваючи урочисту частину дійства, від щирого серця привітав жителів Боровеньки зі святом, побажав усім здоров’я, щастя, мирного неба, благополуччя та процвітання. Олександр Миколайович вручив грамоти за сумлінну працю і високий професіоналізм боревеньківським медичним працівникам та місцевому вокальному колективу.

До привітань Лебединського міського голови приєднався депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко, який вручив цінні подарунки жіночому вокальному колективу Боровеньківського сільського будинку культури «Гарні молодички».

Цікава концертна програма свята складалася із виступів місцевих творчих колективів та кращих боровеньківських солістів, а також виступів гостей, які завітали на День села до Боровеньки.

Для найменших жителів працювали веселі атракціони. Після завершення урочистої частини свята всіх бажаючих пригощали безкоштовною кашею.

Святкування Дня села у Боровеньці закінчилося святковою дискотекою.

Поділитися