Яскраві враження від Болгарії

Перемога! Солодке слово після довгої, плідної роботи і хвилюючих очікувань.

16 червня 2021 року відбувся різножанровий VII Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий прибій» м.Кітен Болгарія, у якому взяв участь народний ансамбль танцю «Калейдоскоп» Комунального закладу «Лебединський міський будинок культури». Члени журі заходу: український співак, заслужений артист України, старший викладач вокалу у Київській академії естрадного та циркового мистецтва Віталій Козловський, мер міста Кітен Миколай Кирилов Марков, викладач вищої категорії, педагог-методист, завідуюча відділом духових та ударних інструментів ДШМ №4 Харкова Тамара Маліченко, директор фестивалю, голова громадської організації «Дитяча організація «Співограй», Заслужений діяч естрадного мистецтва України, Кавалер ордена «За розбудову України» Станіслава Котелянська.

Наші конкурсанти змагалися у двох вікових категоріях у номінаціях «Сучасний танець» і «CONTEMPORARY», виклалися на всі 100% і як наслідок стали Лауреатами І премій. Переможцям було вручено кубок, медалі, дипломи, подяку керівнику колектива Маргариті Осіповій за активну участь вихованців у конкурсній програмі фестивалю, за кропітку і наполегливу працю, створення умов для творчої самореалізації учасників, сертифікати на 500 євро в дитячий творчий табір «Вместе» м.Кітен, Болгарія та на 30 % знижку для учасників фестивалю, яку проводить Громадська організація «ДГО «Співограй».

Кожний номінант, який брав участь у фестивалі-конкурсі розповідав про своє місто та колектив. Виступ наших дітей був оцінений як найсучасніша та крута візитівка від колективу.

Вже 17 червня в м.Приморськ, Болгарія пройшла хода всіх колективів по головній улиці до центральної сцени, на якій відбувся Гала-концерт. Це був гідний виступ і яскравий прояв здібностей перлинок Лебединщини. Вітаємо вас з перемогою у змаганнях! Позаду виснажливі тренування, хвилювання, напруження емоцій і напруга. Мить успіху – коротка передишка перед новим стартом. Нехай енергія цих миттєвостей успіху зарядить ваш колектив позитивом і дасть поштовх до нових звершень. Не зупиняйтеся на досягнутому, вдосконалюйтеся, ніколи не падайте духом і завжди вірте у свої сили. Молодці, так тримати!

Поділитися