До уваги суб’єктів господарювання!

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» з 20 вересня по 1 жовтня 2021 року проводить міжнародний захід Ukrainian Organic Export Days (UOED). Це масштабний проект, покликаний представити органічний потенціал України міжнародній спільноті, налагодити співпрацю між українськими органічними виробниками та потенційними партнерами за кордоном..

Учасники проекту матимуть можливість взяти участь у заздалегідь підготовлених бізнес-зустрічах з потенційними партнерами з країн ЄС та у тренінгу з ведення В2В- онлайн перемовин, ознайомитись з торговими можливостями та проаналізувати пріоритетні ринки для експорту.

До участі запрошуються українські виробники органічних харчових продуктів, які можуть підтвердити органічне походження продукції відповідним сертифікатом. Наприклад: BioSuisse, КОР, USDA, EU Organic Bio та інші.

UOED реалізується Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з Асоціацією «Ягідництво України». Проект став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USA1D з аграрного і сільського розвитку (АГРО), який виконується компанією Chemomcs International, а також за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія). Контактна особа: Пащуков Сергій, мобільний телефон:066-423-53-23, електронна адреса:spashchukov@epo.org

Поділитися