Співробітники виконавчого комітету Лебединської міської ради пройшли об’єктові тренування з пожежної безпеки

Днями у приміщенні Лебединського міського будинку культури пройшли спільні комплексні об’єктові тренування для керівників структурних підрозділів з безпечної та швидкої евакуації на випадок пожежі.

Учасників тренування було детально проінструктовано стосовно дій адміністрації і персоналу у разі виникнення пожежі та у практичному застосуванні вогнегасників у разі потреби.

На спеціальне об’єктове тренування був запрошений інспектор державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки в Сумській області Тарас Івченко.

У тренуванні взяли участь: начальник відділу культури і туризму Світлана Циханська, керівники структурних підрозділів відділу культури і туризму з міського центру культури і дозвілля, міського будинку культури, Кобіжчанського міського клубу, Куданівського міського клубу, дитячої школи мистецтв ім. Б.Р. Гмирі, міського художнього музею ім. Б. К. Руднєва, міського краєзнавчого музею, центральної міської бібліотеки, бібліотеки №1, бібліотеки №2, бібліотеки №3, централізованої бухгалтерії, керівники 20 філій міського центру культури і дозвілля, завідувачі 20 бібліотек та працівники структурних підрозділів.

Під час проходження об’єктового тренування учасники отримали ґрунтовні роз’яснення щодо Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки», про пожежні інструктажі та мали можливість взяти участь у практичному застосуванні вогнегасників під час «імітованої пожежі».

Поділитися