Хай буде дитинство щасливим для усіх дітей світу!

31 травня у Лебединському міському будинку культури відбувся щорічний творчий звіт дитячих колективів, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей «Хай буде дитинство щасливим для усіх дітей світу!». Це свято, на якому наші «промінчики сонечка» дарують свої кращі творчі доробки. Це захід дитинства, доброти, радості, посмішок, поцілунків, щастя, адже діти-це цвіт Землі, майбутнє нашої української держави і кожного з нас. Вони надихають,  спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя українського народу.

З вітальним словом до дітей, батьків та гостей звернувся Лебединський міський голова Олександр Бакликов. Грамотами та цінними подарунками були нагороджені керівники дитячих колективів: Любов Лєгун, Маргарита Осіпова, Микола Корсун, Віталій Хрін, Марія Буркотенко.

Неочікуваним сюрпризом для всіх присутніх батьків та дітей був вихід мультяшних ляльок-велетнів та святковий холодний сценічний фонтан.

Усім учасникам колективів були вручені подяки та солодощі за співпрацю, цілеспрямованість, завзятість та талант. У фоє закладу була розташована виставка декоративно-прикладного мистецтва лебединської майстрині Яни Корчменко.

Поділитися