Реконструкція Меморіалу Слави «Лебедина пісня»

Під час прес-конференції «100 днів нової влади» Лебединський міський голова Олександр Бакликов, відповідаючи на запитання журналістів, порушив тему ремонту Меморіалу Слави «Лебедина пісня», що розташований на перехресті вулиць Першогвардійська, 19 Серпня та Русіянова.

Олександр Миколайович наголосив, що даний меморіал потребує не часткового косметичного ремонту, а повної та якісної реконструкції. На підтвердження цих слів не довелося довго чекати, адже днями у Лебедині працювала робоча група у складі Лебединського міського голови Олександра Бакликова, директора Департаменту містобудування та архітектури Сумської обласної державної адміністрації, заслуженого архітектора України Володимира Бикова, начальника відділу будівництва управління житлово-комунального господарства Ярослава Скорнякова та завідувача сектору туризму та інформаційної політики відділу культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради Валентини Знаменщикової.

Робочою групою було здійснено огляд об’єкта пам’ятки історії та монументального мистецтва місцевого значення «Лебедина пісня» з метою виготовлення проектно-кошторисної документації для подальшого проведення реконструкції. «Ми ніколи не залишаємо поза увагою потреби громади і завжди намагаємося знайти шляхи найшвидшого і оптимального їх вирішення», – зазначив Олександр Бакликов.

Поділитися