Лебединці – фіналісти VІ Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей «Оберігаємо планету разом»

14 травня на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в онлайн-форматі відбувся заключний тур VІ Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей «Оберігаємо планету разом» з проблем сталого розвитку дітей дошкільного віку і молодших школярів.

Учасниками Фестивалю стали 205 освітян, серед них: педагогічні колективи, педагоги, бібліотечні працівники закладів освіти усіх типів і форм власності, які активно розвивають творчий, інтелектуальний, духовний та фізичний потенціал дошкільників, учнів.

Географія заходу охопила вісім областей України: Харківську, Запорізьку, Черкаську, Одеську, Херсонську, Сумську, Хмельницьку, Львівську.

Від нашої громади у Фестивалі взяли участь ЗДО «Калинка» та «Чайка». До фінального етапу, який проводився онлайн, були запрошені вихователі ЗДО «Калинка» Ірина ЛИХИНА та Наталія СУББОТА, які під керівництвом завідувача Маргарити ХОЛОШЕНКО презентували досвід роботи та власні творчі доробки з екологічного виховання дошкільників.

За креативні ідеї, енергетику творчості, що відчувалася в матеріалах педагогів навіть онлайн, членами журі було визначено 15 володарів гран-прі та 35 лауреатів. Звання лауреатів в номінації «Ідеї сталого розвитку у сучасній освіті» отримали педагоги Лебединського ЗДО «Калинка» Ірина ЛИХИНА та Наталія СУББОТА.

Щиро вітаємо з перемогою вихователів, завідувача закладом «Калинка»  та бажаємо колегам творчої наснаги, професійної активності  та подальших здобутків у педагогічній діяльності!

У дописі використана інформація та фото зі сторінки https://www.facebook.com/groups/1504552499687148/permalink/2143303685812023/

Поділитися