У Лебедині розпочали ремонт дорожнього покриття

Через постійне навантаження, а особливо, перевантаження матеріали дорожнього покриття швидко зношуються і утворюються локальні пошкодження – ями. Навіть, якщо дорога має цілком задовільний стан, щоб запобігти її подальшому руйнуванню, доцільно провести саме ямковий ремонт. Якщо такий ремонт проводити якісно і вчасно, то автошлях прослужить довше.

Ремонт доріг у населених пунктах, здебільшого, лягає на плечі місцевого бюджету, і Лебединщина не становить виключення. Сьогодні на дорогах Лебедина розпочався локальний поточний ремонт дорожнього покриття, яке проводить ТОВ «ГАДЯЧШЛЯХБУД» за кошти місцевого бюджету.

Нині ремонтні роботи будуть проходити на центральних вулицях Лебедина. Також вже виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт інших доріг міста та деяких сіл громади. Варто зазначити, що ремонтні роботи автошляхів не обмежаться лише ямковим полагодженням дорожнього покриття. На значній частині доріг планується провести поточний ремонт кількома суцільними ділянками.

Тож, місцева влада, в існуючих межах, робить все можливе, щоб забезпечити на дорогах Лебединщини безпечний рух автотранспорту.

Поділитися