Найсвятіше у світі слово – Мати

Одним із найдушевніших та найзворушливіших травневих свят є День Матері. Слово «мама» – це наше найперше слово. Матуся – це та підтримка, яка дає нам змогу вистояти у буремні роки життя, ніхто так не порадіє за нас і не поплаче з нами, як матінка.

В усі віки краса материнства оспівувалася найкращими поетами, письменниками і художниками. Різноманітні літературні твори та ілюстрації шедеврів мистецтва світу, присвячені темі материнства, представлено на книжкових вітринах, що оформлені у книгозбірнях громади до Дня Матері.

Велике значення приділяють бібліотечні працівники наданню інформації користувачам про берегиню сім’ї – Жінку-Матір через книжкові виставки, тематичні полиці та перегляди літератури, зокрема: «Серце мами завжди з нами» КЗ «Лебединська центральна міська бібліотека», «У світі все починається з матері» міська бібліотека №1, «Світи нам, матінко, світи» міська бібліотека № 2, «Вклонімось мамі до землі» Будильська сільська бібліотека – філія, «Найкраще у світі слово – мама!» Московськобобрицька сільська бібліотека-філія. Ми вітаємо дорогих мам з їх святом, і хай завжди світлом і добром відгукуються в душах дітей ваша щира турбота, самовіддана любов та свята молитва.

Поділитися