Відбулася 10-а сесія Лебединської міської ради VIII скликання

Місцеві депутати Лебединської міської ради зібралися на засідання чергової 10-ї сесії. У засіданні сесії взяло участь 29 з 34 обраних депутатів. На розгляд до сесійної зали було винесено понад 30 проєктів рішень. Більшість з них стосувалося земельних питань. До слова, земельні питання викликали надзвичайний резонанс у громадськості, присутньої на засіданні сесії. Частина людей, після словесної перепалки, в знак протесту вийшла із сесійної зали.

Решта питань порядку денного стосувалися виділення коштів для закупки інтерактивного обладнання для закладів освіти громади та нового технічного обладнання для відділу культури та туризму.

На розгляд депутатів також було запропоновано проєкт рішення про виділення коштів для ремонту дорожнього покриття кількох ділянок у міста Лебедині та в межах старостинського округу громади. Також, рішенням сесії було виділено кошти на придбання кількох комунальних автобусів. Планується, що вони будуть курсувати селами Лебединщини та сполучати старостинські округи громади з її центром.

Переважну більшість питань порядку денного було ухвалено. Наприкінці сесії до міського голови та депутатів міської ради мали змогу звернутися мешканці громади, присутні в сесійній залі.

Поділитися