Перемоги у Всеукраїнському фестивалі

20-22 квітня у місті Кропивницький проходив ХХVI Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі з теми: «Здоров’я людства – відповідальність кожного».

Організатором фестивалю був Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України. До участі у заході долучилося дві тисячі конкурсантів з усієї країни віком від 10 до 21 року. Активними учасниками фестивалю стали і вихованці Лебединського центру позашкільної освіти.

Програма фестивалю проводилася у два етапи: перший відбірковий (заочний), другий завершальний (онлайн). Під час завершального етапу конкурсанти мали можливість спілкуватися, працювати, творити і отримувати незабутні емоції. Діти відвідали майстер-класи та майстерні Заслужених артистів України, акторів, музикантів, телеведучих. Ці дні були цікавими, насиченими, драйвовими та  незабутніми.

У номінації “Художнє читання” взяли участь 239 талановитих юних читців з 20 областей України. Серед такої великої кількості учасників Микола Древаль (керівник Надія Сіренко) посів почесне І місце, а Тетяна Бузулюк (керівники Анастасія та Світлана Федірки) зайняла ІІ місце. Дякуємо організаторам фестивалю за надзвичайно цікаві і насичені конкурсні дні. Вітаємо керівників та їх вихованців з перемогами!

Поділитися