Перш за все – захистити права дитини

14 квітня у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час роботи членами комісії та запрошеними на засідання було розглянуто низку важливих питань.

Першими у порядку денному засідання комісії були питання, які стосувалися вчинення правочинів. Членами комісії були детально вивчені усі справи та прийняті відповідні рішення.

Наступними питаннями порядку денного був розгляд ситуацій, які склалися у родинах. З’ясувавши усі деталі справ та заслухавши запрошених на засідання комісії, членами комісії були прийняті відповідні рішення.

Комісією було також розглянуто клопотання одного із навчальних закладів щодо неправомірної поведінки одного із учнів. Заслухавши запрошених на засідання, члени комісії прийняли відповідне рішення.

Розглядалось і питання стосовно постановки на соціальний супровід однієї із родин, яка опинилась у складних життєвих обставинах.

Також під час комісії було прийнято рішення про надання малолітньому статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

Розглянуто було і питання стосовно доцільності (недоцільності) повернення неповнолітньої матері. З’ясувавши усі деталі ситуації, що склалася, комісією було прийнято відповідне рішення.

Також під час комісії було задоволено клопотання Лебединського міського центру соціальних служб щодо зняття із соціального супроводу однієї із родин.

Крім цього, члени комісії та запрошені на засідання розглянули ситуацію яка склалася ще в одній з родин та провівши бесіду із одним із батьків, прийняли відповідне рішення.

Поділитися