Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування, ветерани галузі!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом! Ви обрали нелегку, але дуже важливу роботу – забезпечення комфортних умов для проживання людей. Сьогодні комунальні блага стали настільки звичною справою, що вже ніхто і не замислюється, скільки потрібно докласти життєвих сил для їх стабільного функціонування.

Кожен житель нашої громади бажає, щоб у його домівці було тепло, безперебійно подавалися вода, газ та електроенергія, були доглянутими вулиці та парки, милували око клумби та зелені насадження. Працівники житлово-комунальної сфери Лебединської міської територіальної громади, кожен на своєму робочому місці, сумлінно виконують професійні обов’язки, забезпечуючи функціонування усієї інфраструктури.

Сьогодення вимагає від комунальників працювати в непростих умовах. Але я впевнений, професіоналізм та відповідальність, що притаманні працівникам галузі, допоможуть відповідати вимогам часу та забезпечувати підвищення якості та надійності надання житлово-комунальних послуг у Лебединській міській територіальній громаді. Я щиро дякую кожному працівнику житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення за сумлінну працю, бажаю професійних успіхів, родинного затишку, миру та благополуччя! Зі святом!

З повагою, Лебединський міський голова Олександр БАКЛИКОВ

Поділитися