Вітали працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Сьогодні, 19 березня, напередодні професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення у стінах Лебединської міської ради відбулися урочистості з цієї нагоди. Це свято – вияв поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт у наших домівках. Вони щодня докладають усіх зусиль, щоб ми бачили чисті та охайні вулиці, парки, сквери, подвір’я та під’їзди, а наші оселі були зі світлом, теплом та водою.

До працівників житлово-комунального господарства із теплими словами вітань звернувся Лебединський міський голова Олександр Бакликов, підкресливши, що їхня робота – як повітря, поки вона виконується – її, наче б то, і не помічають та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів. Також Олександр Миколайович побажав комунальникам міцного-міцного здоров’я, щастя, злагоди, добробуту, сімейного затишку, мирного синього неба.

За вагомий особистий внесок у розвиток галузі житлово-комунального господарства і побутового обслуговування Лебединської міської територіальної громади, сумлінну працю, високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування відзнаками міського голови було нагороджено: Миколу Губаря – майстра міського водогону КП «Водоканал», Олександра Білика – головного спеціаліста по благоустрою відділу комунального господарства управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради, Ніну Олійник – бухгалтера КП «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки», Миколу Пищелу – слюсара-електрика з ремонту електроустаткування КП «Лебединська житлово-експлуатаційна контора», Анатолія Сіробабу – слюсаря з обслуговування теплових мереж КП «Лебединтеплоенерго», Володимира Стегнія – водія КП «Комбінат благоустрою». Відзнаками голови Сумської ОДА було нагороджено Ольгу Сахно – двірника КП «Лебединська житлово-експлуатаційна контора», відзнакою голови Сумської обласної ради нагороджено Сергія Козіку – тракториста КП «Комбінат благоустрою» та відзнакою Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Сумської ОДА нагороджено Володимира Будко – водія асенізаційного автомобіля КП «Водоканал».

Поділитися