Працювала комісія з розгляду питань надання пільг, житлових субсидій, державних соціальних допомог

11 березня у стінах управління праці та соціального захисту населення відбулося засідання комісії з розгляду питань надання пільг, житлових субсидій, державних соціальних допомог. Під час роботи комісією було розглянуто низку важливих питань.

Першочергово члени комісії розглянули подання для припинення раніше призначеної житлової субсидії та, керуючись пунктом 119 та пунктом 4 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року № 807 зі змінами), було вирішено припинити надання житлової субсидії 2 громадянам.

Розглядались під час комісії і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою. Керуючись пунктом 25 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року № 807 зі змінами), комісією було вирішено надати дозвіл по 5-ом таким заявам.

Були розглянуті і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Керуючись пунктами 15-16 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року № 807 зі змінами), комісія вирішила надати дозвіл для призначення субсидії 8 таким громадянам.

Розглянута була і заява з питання надання пільги за місцем фактичного проживання, а не за місцем реєстрації, а також заяви з питань надання дозволу для призначення житлової субсидії особам, у яких розділені особові рахунки без виділення почтової адреси та заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які мають у своєму володінні транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого минуло менше п’яти років.

Поділитися