УВАГА! Створено пряму телефонну «гарячу» лінію для протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів!

На сьогоднішній день на ринку нафтопродуктів склалась ситуація, пов’язана з діяльністю нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.

Функціонування нелегальних автозаправних станцій і автогазозаправних пунктів створює значні загрози життю і здоров’ю громадян, а також завдає шкоди їхньому майну, оскільки не проходять обов’язкових контрольних процедур.

Крім того, нелегальні автозаправні станції і автогазозаправні пункти знижують обсяги реалізації пального на офіційних автозаправних станціях і зменшують надходження акцизного податку до Державного та місцевого бюджетів, що негативно вливає на сталий розвиток, як громади, так і країни в цілому.

З метою виявлення фактів нелегального обігу і роздрібної торгівлі пальним, виконавчим комітетом Лебединської міської ради створено пряму телефонну «гарячу» лінію для протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території Лебединської міської територіальної громади.   

Кожен небайдужий мешканець Лебединської міської територіальної громади може надати інформацію щодо діяльності, на його думку, нелегальних автозаправних станцій і автогазозаправних пунктів на території нашої громади зателефонувавши за номером: (05445)21438 (управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради).

Також повідомляти можна на електронну адресу – lbd.mr-ekonom@sm.gov.ua

Поділитися