Яскравий виступ на IX міжрегіональному турнірі “BUDO SPORT KARATE OPEN”

Днями, спортсмени СК “Будо Спорт” брали участь у IX Відкритому міжрегіональному турнірі “BUDO SPORT KARATE OPEN”, в якому змагалися 140 спортсменів з різних куточків України. Так, учасники змагались як в індивідуальних розділах програми змагань, так і в командних. Окремо слід зазначити, що у змаганнях брали участь, як дебютанти, для яких виступ був першим кроком у спортивному житті, так і досвідчені спортсмени, майстри спорту, для яких даний турнір був відбірковим до міжнародних змагань.

У підсумку, в запеклій боротьбі на татамі, спортсмени СК “Будо Спорт” під керівництвом Віталія Сахнюка вибороли перше загальнокомандне місце із результатом у 32 медалі. Окремо слід відзначити юних спортсменів Лебедина, які своїм результатом допогли вибороти омріяне перше загальнокомандне місце.

Так, золоті медалі вибороли: Борисенко Анастасія, Колесніченко Кіріл, Машин Олександр, Голуб Назар, Метенко Анастасія, Рязанцев Станіслав, Савченко Владіслав, Кищик Владіслав, Пустовий Андрій. Туркін Дамір, Новікова Анастасія.

Срібло вибороли: Чернов Дмитро, Карпенко Богдан, Метенко Прохор, Зацепілін Артур, Савенко Артем, Шебеко Даніл, Голуб Софія, Кучеренко Анастасія, Фалько Богдан, Шебеко Даніл, Вторушин Артем, Опара Ганна.

Бронзу вибороли: Юрченко Артем, Пустовий Максім, Туркін Дамір ( ката ) Марченко Єгор.

Тож, вітаємо наших юних спортсменів та бажаємо подальших перемог!

Поділитися