Микола Задорожній провів прийом громадян з особистих питань

24 лютого у приміщенні Лебединської міської ради провів прийом громадян з особистих питань народний депутат Микола Задорожній.

Левова частка звернень мешканців Лебединської територіальної громади стосувалася питань виділення матеріальної допомоги. Микола Миколайович повідомив, що цьогоріч є певні обмеження щодо виділення коштів, але він обов’язково розгляне звернення.

Дехто із громадян звернувся з питанням, яке стосувалося сплати податку на нерухомість. Присутня на прийомі перший заступник міського голови Ольга Зікєєва детально пояснила, який є механізм нарахування цього податку та усю законодавчу колізію стосовно цього питання. Крім цього, Ольга Віталіївна підняла питання стосовно фінансування ремонту доріг у Лебединській територіальній громаді, зокрема, повідомила конкретні цифри щодо фінансування хоча би найпроблемніших ділянок дорожнього покриття. Микола Миколайович пообіцяв, що Лебединщина отримає близько 33 % фінансування на ремонт доріг, передбаченого для усього 162 округу. А також пообіцяв посприяти у напрямку фінансування будівництва дитячих та спортивних майданчиків у громаді.

Поділитися