З старостами обговорили деталі проведення призовної кампанії

Сьогодні у приміщенні Лебединської міської ради відбувся черговий семінар для старост Лебединської міської територіальної громади, присвячений питанню організації та проведення чергового призову громадян на строкову військову службу.

З вступним словом до старост звернулася голова призовної комісії Олена Кірєєва, зазначивши, що успішно провести призовну кампанію на території Лебединиської міської територіальної громади можна лише завдяки виконанню злагоджених послідовних дій.

Представники Лебединського ОМТЦК та СП – начальник відділення призову Станіслав Потапенко та головний спеціаліст Петро Войцицький детально проінформували старост про етапи проведення призову громадян на строкову військову службу на території старостинських округів. Також старостам була надана детальна консультація стосовно того, як треба діяти, якщо призовник зареєстрований на території округу, але тривалий час фактично там не проживає.

Крім цього, було обговорено ще багато важливого, старости мали чудову нагоду поставити питання, які їх хвилювали і отримати на них змістовні відповіді.

Поділитися