Оголошується конкурс проєктів соціальної дії від Британської ради в Україні та Сумської ОДА

Британська рада в Україні запускає другу хвилю конкурсів проєктів соціальної дії для  Вінницької, Львівської та Сумської областей!

У Сумській області процес буде відбуватися у партнерстві з управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, що передбачає співфінансування проєктів. Зокрема, Британською радою в Україні передбачено виділення коштів у сумі 280,0 тис. гривень на фінансову підтримку проєктів соціальної дії від молоді Сумської області. Аналогічну суму, шляхом включення проєктів – переможців до календарно плану роботи управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, передбачено виділити з обласного бюджету.

Всього буде підтримано 8-10 проєктів. Ідеї можна подавати в онлайн-форматі до 01.03.2021. Після цього автори 20-ти кращих ініціатив пройдуть навчання, зможуть доопрацювати свої проєкти та після їх публічного захисту комісією будуть відібрані кращі із них.  

Звертаємо увагу: проєкти, що будуть подаватися від авторів Сумської області мають відповідати і пріоритетам молодіжної політики, визначеними проєктом обласної програми «Молодь Сумщини» на 2021-2025 роки», а саме:

1) забезпечення дієвості механізмів участі молоді в суспільному житті, у тому числі області та власних громад;

2) популяризація та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді;

3) підвищення спроможності молоді, розвиток системи неформальної освіти;

4) розвиток кадрового потенціалу у молодіжній сфері;

5) розвиток молодіжної інфраструктури та механізмів її ефективного використання;

6) підтримка соціально вразливої молоді.

Всі деталі та умови щодо спільного конкурсу проєктів за посиланням: https://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens/oblast-social-action-projects/second-wave

З метою надання більш чітких роз’яснень 09.02.2021 о 15.00 год. заплановано проведення роз’яснювальної презентації-консультації на платформі zoom за посиланням ТУТ

Ідентифікатор конференції: 860 1944 6666

Код доступу: 576733

Спікерами презентації будуть:

Гладка Анна, проєктний менеджер ГО “Міцна громада”,  партнерської організації Британської Ради в межах проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості».

Резніченко Ольга, заступник начальника управління молоді та спорту Сумської ОДА – начальник відділу у справах молоді.

Поділитися