Депутатська комісія з питань бюджету розглянула низку важливих питань

Постійна комісія з питань планування, бюджету, фінансів, ринкових реформ і управління комунальною власністю, вчора, провела своє засідання у стінах міської ради. Депутати, готуючись до позачергової сесії Лебединської міської ради, опрацювали низку профільних питань.

Важливим для мешканців громади є питання функціонування закладів охорони здоров’я. Проєкт рішення з фінансування у трьох селах громади пунктів здоров’я депутати підтримали одностайно. Його було винесено на розгляд сесії. Це рішення дозволить забезпечити діяльність таких медичних закладів у селах Гринцеве, Кам’яне та Павленкове. Передбачається, що на це з міського бюджету буде виділено понад 300 тис. грн.

Ще одним важливим питанням галузі охорони здоров’я, винесеним на обговорення в комісії, став проєкт рішення про виділення фінансування для закупки та забезпечення населення інсуліном. Це дозволить усім людям, котрим за показанням передбачено ін’єкції інсуліну, безкоштовно отримувати цей гормон. На цю програму передбачається виділення коштів з міського бюджету на суму близько 100 тис. грн.

Окрім цього, депутатами було розглянути ряд інших проєктів рішень, що стосувалися належать до компетенції комісії. Деякі з них стосувалися внесення змін до рішень попередніх сесій міської та деяких сільських рад, а також продажу комунального майна шляхом викупу.

Депутати зберуться на позачергову 3-тю сесію Лебединської міської ради вже у найближчий четвер, 14 січня, у будівлі по вулиці Сумська, що лише віднедавна знаходиться у власності громади.

Поділитися