Підприємствам Сумської області пропонують взяти участь у грантовому Проєкті SES – Служба Старших Експертів

З метою підтримки політики України у сфері посилення міжнародної співпраці представники «Фонду німецької економіки з міжнародного співробітництва в Україні» SES пропонують підприємствам Сумської області взяти участь у грантовому Проєкті SES – Служба Старших Експертів.

Служба Старших Експертів – (SES) це фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва та однойменний Проєкт, що направляє спеціалістів різноманітних професій в інші країни на громадських засадах. Ключовими засновниками фонду є Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Федеральне міністерство освіти і наукових досліджень Німеччини (BMBF).

У рамках цього Проєкту українські підприємства будь-якої форми власності мають можливість запросити спеціалістів з Німеччини, які можуть приїхати в Україну і працювати 3-4 тижні на безоплатній основі.

У випадку зацікавленості просимо до 15.01.2021 на електронну адресу управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради ekonomika_lbd@ukr.net надіслати заповнені заявки (анкети) на отримання експертної допомоги.

Поділитися