Депутати міської ради готуються до сесії, працюючи в профільних комісіях

Вже завтра, 30 грудня, відбудеться друге пленарне засідання 2-ї сесії Лебединської міської ради на порядок денний якої заплановано винести 11 питань. Та до того, як депутати зберуться у сесійній залі для голосування, кожен із запропонованих проєктів рішень має бути опрацьований на засіданнях відповідних постійних депутатських комісій.

Саме підготовкою до сесії та обговоренням винесених питань займалися сьогодні члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, регулювання земельних відносин. Депутати активно обговорювали проєкти рішень, зокрема, що стосуються земельних питань. Засідання комітету пройшло досить плідно, всі питання було обговорено та винесено на розгляд сесії.

Вчора, з цією ж метою, у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, молоді, освіти, культури, соціального захисту населення, ЗМІ.

Друге пленарне засідання 2-ї сесії Лебединської міської ради VIII скликання стане останнім у цьому календарному році. Тож, було важливо ретельно підготуватися до його проведення.

Поділитися