Святий Миколай – символ добра та милосердя

18 грудня з нагоди Дня Святого Миколая, з метою духовного збагачення суб’єктів пробації, працівники Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з працівниками Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом із засудженими, які перебувають на обліку,  відвідали Вознесенський храм нашого міста.

У рамках проведення заходу Отець Роман розповів про різдвяний піст, цікаві історії із життя святителя Миколая, походження даного свята, що саме Миколай являється покровителем дітей та молоді та завжди опікується їх життям та навчанням. Настоятель храму звершив молебень перед іконою святого Чудотворця напередодні Дня його вшанування.

Начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух звернувся до присутніх зі словами: «На різних віхах нашого життя Святий Миколай був і залишається символом добра, милосердя і любові. А ще – яскравим свідченням того, що дива є, особливо для тих, хто в них вірить, і  що вони здійснюються – за посередництва рідних і близьких, натхненних життям і діями шанованого у народі Святого».

Завдячуючи депутату Лебединської міської ради Оксані Карпенко, суб’єктам пробації, які були присутні на святі, вручені солодкі подарунки. Не порушуючи давніх традицій спілкування продовжилося чаюванням в стінах Недільної школи.

Поділитися