Привітання з Днем Святого Миколая

Святого Миколу Чудотворця шанують здавна. Його знають як захисника, наставника і покровителя дітей та бідних, тих, хто найбільше потребує любові та турботи.

19 грудня – світле і радісне свято, яке першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

Це особливе свято вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього діти, навчає милосердю, доброті, чуйності та любові до ближніх. Наслідуймо і сьогодні добрі та праведні вчинки Святого Миколая. Адже в цей особливий день кожна дитина повинна відчути любов та опіку Святого і саме ми, дорослі, можемо подарувати радість свята кожній дитині, свою любов, тепло та ніжність.

Бажаємо усім доброго здоров’я та Божого благословення. Нехай у ваших родинах лунає сміх малечі та сяють радістю дитячі очі, нехай в оселях панують злагода та любов, затишок та добробут, а Святий Миколай захищає Вас та Ваших близьких від усіх негараздів та приносить тільки радість.

Нехай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради за підтримки міського голови  з нагоди свята у стінах установи привітало дітей міста та вручило солодкі подарунки. Зі святом!

Поділитися