Працювала депутатська комісія

Сьогодні у стінах Лебединської міської ради працювала депутатська постійна комісія з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі та побутового обслуговування населення, охорони навколишнього природного середовища.

Під час комісії депутати розглянули проєкт комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, енергозбереження та охорони навколишнього природного середовища Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік. Зокрема, начальник управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради Олексій Парфило зазначив, що загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми складає 9 226,02 тис. гривень. Також Олексій Іванович детальніше розповів про напрями діяльності та заходи Програми, а також відповів на питання депутатів, які були озвучені.

Крім цього, депутатською комісією було розглянуто проєкт бюджету Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік. Начальник фінансового управління Лебединської міської ради Людмила Чичина ознайомила членів комісії із основними джерелами формування бюджету на 2021 рік та прогнозованими сумами видатків.

Перший заступник міського голови Ольга Зікєєва ознайомила присутніх із заходами щодо реалізації Програми економічного і соціального розвитку Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік.

Поділитися