Круглий стіл на тему: «Розвиток підприємництва в сільській місцевості Сумської області»!

Сільськогосподарська дорадча служба Сумської торгово-промислової палати запрошує представників органів влади у громадах, жителів, які хотіли б розпочати підприємницьку діяльність та діючих суб’єктів господарювання громади взяти участь в круглому столі на тему: «Розвиток підприємництва в сільській місцевості Сумської області», що відбудеться в онлайн-режимі 17 грудня 2020 року із 10:00 до 13:30.

Метою заходу є висвітлення методів розвитку підприємницької активності в громадах Сумської області, комунікації із населенням, а також проведення громадами навчальних заходів для мешканців невеликих населених пунктів.

Дорадниками сільськогосподарської дорадчої служби Сумської торгово-промислової палати проведено ряд навчальних заходів для жителів сіл Сумської області на тему ефективного ягідництва, молочарства, розвитку сільського господарства у нішевих культурах. Проведені заходи показали, що більшість жителів невеликих населених пунктів Сумщини мають моральний бар’єр для початку власної справи, не знають про державні та місцеві програми підтримки, сучасні тенденції, які існують на рівні області, держави, світу, що не дозволяє їм більш ефективно вести сільське господарство, підвищуючи власне благополуччя.

Захід відбудеться на платформі ZOOM. Зацікавлені учасники можуть зареєструватися на захід за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_DoUBGG6akzUljdxKMge0W8OOW3AvcBYFsQ47MpkL3GFYXQ/viewform

Лише зареєстровані учасники отримають посилання на захід. За інформацією можна звертатися: Світлана Колодяжна (0542)77-07-67,   067-542-91-19, 050-407-22-25ves2@cci.sumy.ua

Поділитися