Успіхи “MAYFLOWER”

Протягом декількох місяців 2020 року команда проєкту Представництва Європейського Союзу в Україні “Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні” працювала над відбором кращих проєктів шкільних євроклубів. Проєкт “Еко – це супер! Еко – це круто! За ЕКО наше чудове майбутнє!” шкільного євроклубу Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 “Mayflower” (координатор Н.М.Логвиненко) виборов перемогу Конкурсу проєктів-2020! (https://euroquiz.org.ua/euroclubs/proj-contest).

Конкурс проєктів євроклубів України проводився у рамках проєкту Представництва Європейського Союзу в Україні “Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні”, а також був ініціативою та фінансувався Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Євроклубівці міста Лебедина, реалізовуючи власний проєкт, стали активними учасниками заходів, до яких запрошували євроклуби інших міст, проводили еко-акції, еко-вікторини, озеленення класних кімнат, виготовляли еко-торби, проводили еко-заходи просвітницького напрямку з метою інформування школярів про переваги використання екологічно чистої продукції, особливу увагу приділяли сортуванню сміття та збереженню навколишнього середовища.

23-24 листопада 2020 року в онлайн-форматі відбулася щорічна зустріч учасників мереж ЄС. Підведені підсумки цього року, будувалися плани на наступний. Наше місто та Лебединську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 представив шкільний євроклуб “Mayflower”.

3 грудня учасники разом з координатором підсумували роботу шкільного євроклубу Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 “Mayflower” у 2020 році, отримавши подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні: футболки, кепки, бандани, прапори країн ЄС, літературу та інше обладнання для заходів. Також євроклубівцям були надіслані подарунки: флешки, еко-торбинки, канцелярське обладнання.

Тож, діти нагороджені, мають відповідне забезпечення і тепер лише можна побажати євроклубівцям ефективної роботи у 2021 році! Євроклубівці дякують Представництву ЄС в Україні за підтримку та турботу! І прямують разом з ЄС!

Поділитися