Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних сил України!

Шановні воїни, захисники України! Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Тому прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята і надалі своєю важливою справою нагадуйте усьому світові про те, що Україна у надійних руках!

Це свято має особливе значення. Адже зараз Україна зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність та соборність. Кожен українець розумом та серцем відчуває й усвідомлює місію наших військових, які ціною власного життя захищають цілісність та суверенітет країни.

Боронити рідну землю на сході держави від агресорів сьогодні пішли сотні наших земляків у складі Збройних Сил України та у добровольчих батальйонах. Військовослужбовці прославилися своєю мужністю та героїзмом.

Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті воїнам, які загинули у битвах за свободу, волю та незалежність України. Вірю в те, що українська армія буде залишатися національною гордістю, гарантом безпеки нашої держави.

Щиро бажаю миру та спокою вам, здоров’я та злагоди вашим родинам. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди! Міцного здоров’я, успіхів у військовій підготовці, щастя Вам та Вашим рідним і близьким! Зі святом Вас!

Слава Україні!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов

Поділитися