Презентація проекту «Угода»

26 листопада 2020 року в рамках проекту «УГОДА» з Сумським державним педагогічним університетом імені А.С.Макаренка (кафедра соціальної роботи та менеджменту соціокультурної діяльності) в Лебединському міському художньому музеї імені Б.К. Руднєва відбудеться засідання круглого столу «Музей у сучасному соціокультурному просторі: функції, комунікації, проблеми».

Серед учасників круглого столу: мистецтвознавці, кандидати та доктори наук, викладачі Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка, наукові співробітники та музейні працівники з міст Суми та Лебедина, історики та краєзнавці. Почесний гість круглого столу – Ігор Левенець – народний артист України, провідний майстер сцени Київського національного академічного театру оперети.

Медіатор круглого столу – Валерій Панасюк, доктор мистецтвознавства, доцент кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності СумДПУ імені А.С. Макаренка.

Довідково: 08 жовтня 2020 між Сумським державним педагогічним університетом імені А.С.Макаренка та в Лебединським міським художнім музеєм імені Б.К. Руднєва підписано Угоду про співпрацю.

Метою Угоди є налагодження взаємовідносин, що будуть здійснюватися на основі розвитку різних форм співробітництва між навчально-науковим інститутом педагогіки і психології Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка і Лебединським міським художнім музеєм імені Б.К.Руднєва.

Орієнована Угода на організацію і проведення спільних науково-методичних конференцій, семінарів, практикумів,  дослідної діяльності, тощо. Угода також передбачає проведення виставкових заходів, обмін науковою інформацією та організацію проходження практики студентами Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка на базі Лебединського міського художнього музею імені Б.К.Руднєва.

Художній музей

Поділитися