ДО УВАГИ ШКОЛЯРІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ!СТАРТУЄ НАЦІОНАЛЬНА ОЛІМПІАДА «БЛАГАЮ, СВІТИСЬ!»

У межах соціального проєкту “Благаю, світись!”, ОККО оголошує про старт національної олімпіади для учнів шкіл України. Щоб взяти участь, діти мають зняти соціальний ролик про використання світловідбивних елементів, показати і розказати, чому бути помітним у темну пору доби пішоходу важливо, та виконати всі умови олімпіади. 

Одного переможця визначить кількість лайків, а організаційний комітет обере ще двох щасливчиків. Всі троє отримають у подарунок Iphone 11, а також відзнаку для своєї школи та безпековий комплект для учнів. 

Умови олімпіади прості та цікаві, а подарунки — потрібні та цінні!

  1. ЗНІМАЙТЕ ВІДЕО ПРО СВІТЛОВІДБИВАЧІ

У відео необхідно показати і розказати, чому бути помітним важливо! Чим креативніший ролик — тим більше шансів на перемогу. Танцюйте, співайте, залучайте батьків — будь-яка творчість допоможе вам перемогти! Пильнуйте тривалість відео: ролик не має бути довшим за 1 хвилину. 

  1. ВИКЛАДАЙТЕ РОЛИК НА СВОЮ СТОРІНКУ У FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK АБО YOUTUBE

Перевірте налаштування приватності, щоб ми знайшли ваші ролики. Викладайте ролик лише на свою сторінку, щоб відео не зникло через 24 години. 

  1. В ОПИСІ ВІДЕО ЗАЛИШАЙТЕ #БЛАГАЮСВІТИСЬ І ТЕГАЙТЕ ОФІЦІЙНУ СТОРІНКУ ОККО

У кожній із соціальних мереж ми маємо офіційні сторінки, тож знаходьте нас там! Перевіряйте правильність хештегів, щоб ми швидко знайшли ваші відео та додали вас до переліку учасників. Також вкажіть в описі своє ім’я, місто та номер школи, яку ви представляєте. Залучайте до допомоги у зйомці батьків: спільна креативна робота може принести вам перемогу!

  1. ЗНАХОДЬТЕ ПОСТ З УМОВАМИ ОЛІМПІАДИ ТА ЗАЛИШАЙТЕ ПЛЮСИК У КОМЕНТАРЯХ, ЩОБ МИ ВАС ТОЧНО НЕ ЗАГУБИЛИ!

У всіх соціальних мережах ОККО — Facebook, Instagram, TikTok, YouTube — можна знайти пост з умовами олімпіади. Залишайте під цим постом плюсик у коментарях: так ми зможемо заздалегідь перевірити вас у переліку учасників. Олімпіада триватиме до 30 листопада, а оголошення переможців відбудеться 7 грудня поточного року. Положення про олімпіаду — у вільному доступі. Його можна знайти за посиланням.

Слідкуйте за новинами!

Поділитися