У центрі Лебедина розпочалися роботи з будівництва нового паркінгу

У центрі нашого міста, на площі Соборній, почався перший етап робіт на ділянці, де зовсім скоро має з’явитися новий БЕЗКОШТОВНИЙ паркінг. Наразі, там тривають підготовчі роботи, викорчовують кореневища дерев та готують територію до наступних етапів будівництва.

Ідея збудувати зручний і, що важливо, БЕЗКОШТОВНИЙ паркінг для лебединців з’явилася з метою розвантажити узбіччя доріг у центральній частині міста та забезпечити комфортні умови для водіїв. Адже на площі Соборній та інших центральних вулицях Лебедина буває людно навіть у будні дні, а у вихідні запаркувати автомобіль поблизу ринку взагалі майже не реально. Очікується, що нова стоянка буде налічувати кілька десятків нових паркомісць.

Ми вже анонсували ідею створення цього паркінгу та від задуму до реалізації лежить довга дорога. Насамперед потрібно було дотримуватися відповідних процедур: підготувати проєкт, погодити його з відповідними спеціалістами та службами, провести тендер, тощо, а це все, на жаль, не робиться швидко. Та найголовнішим є те, що сьогодні роботи було розпочато. Працівники, що взялися за будівництво, налаштовані закінчити будівництво протягом кількох тижнів.

На час проведення робіт частину площі Соборної буде перекрито (від перехрестя з боку магазину “Дари моря”, до перехрестя з боку ТОВ «МІК» (швейної фабрики)). Просимо з розумінням поставитися до цієї ситуації.

Поділитися