Працювала комісія з питань захисту прав дитини

Сьогодні у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час роботи членами комісії та запрошеними на засідання було розглянуто низку важливих питань.

Першими у порядку денному засідання комісії були питання, які стосувалися вчинення правочинів. Членами комісії були детально вивчені усі справи та прийняті відповідні рішення.

Наступним комісія розглянула питання стосовно виведення з числа дітей-вихованців дитячого будинку сімейного типу неповнолітньої. Були з’ясовані усі деталі ситуації та прийняті відповідні рішення.

Розглянула комісія і питання стосовно переведення до вечірнього класу учня однієї зі шкіл міста. Наступним питанням, розглянутим членами комісії та запрошеними, було з’ясування причин неулаштування до одного із навчальних закладів неповнолітнього. Чотири питання порядку денного стосувалися надання дозволу на перебування у вихідні дні малолітніх у навчально-реабілітаційному центрі. Члени комісії, після розгляду справ, прийняли відповідні рішення.

Також члени комісії з питань захисту прав дитини розглянули питання стосовно взяття на соціальний супровід та зняття із соціального супроводу деяких сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Поділитися