З Днем усиновлення!

День усиновлення – це свято, яке відзначається 30 вересня, в день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, свято великої душі милосердя та любові, день подяки усиновителям, прийомним батькам, батькам-вихователям, а ще нагадування про тих, хто чекає на тата і маму, хто потребує батьківської любові і тепла.

Сьогодні в нашому місті проживає 16 усиновлених дітей. Зберігаючи таємницю усиновлення, ми не можемо назвати їхні прізвища, однак ми впевнені що завдяки їх любові, діти знайшли, щасливу родину, сімейний затишок, люблячих тата і маму, можливість рости в турботливій родині радісними та щасливими.

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям, особливо тим, які залишились без батьківського піклування. І саме таку любов і ласку, тепло і турботу, даруєте ви, наші прийомні батьки та батьки вихователі, опікуни.

Тож в вдень цього без перебільшення великого свята хочеться ще раз від щирого серця привітати вас, тих хто здійснив цей відповідальний крок і взяв дитину у свою родину. Побажати вам розуміння, доброти, терпіння та здоров’я!

А ще, звертаємось до тих, хто ще обмірковує своє рішення взяти дитину в родину. Батьківство – це наполеглива та важка праця, і той же час найблагородніша місія, а винагородою за неї будуть щасливі, без сліз, очі дитини, якій Ви подаруєте радість тепло та впевненість в завтрашньому дні!

Служба у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Поділитися