Запрошуємо на фотовиставку «Мандруємо Лебединщиною разом»

25 вересня 2020 року Лебединський міський художній музей імені Б.К.Руднєва гостинно запрошує тих, кого цікавить фотографія та чарівність лебединської природи на фотовиставку Лілії Єфремової «Мандруємо Лебединщиною разом», що присвячена Всесвітньому дню туризму (відзначається щорічно 27 вересня).

В експозиції виставки представлено більше 20 фоторобіт, виконаних протягом останніх кількох років під час туристично-краєзнавчих експедицій, організованих Лебединським міським художнім музеєм імені Б.К.Руднєва спільно з громадською організацією «Мистецька платформа Лебедина». Зокрема, представлені роботи, що присвячені Шелехівському озеру, Михайлівці, Лифиному, Бобровому, та мальовничим куточкам Лебедина.

Мета виставки – популяризувати серед місцевого населення та гостей міста внутрішній туризм, привернути увагу до туристичних об’єктів і просувати нові туристичні можливості міста Лебедина та навколишніх сіл.

Тож, запрошуємо лебединців, туристів, усіх, хто не байдужий до історії, культури й туризму рідної Лебединщини, зокрема студентську молодь, відвідати фотовиставку «Мандруємо Лебединщиною разом», яка триватиме з 25 вересня до 10 жовтня 2020 року.

Відвідати фотовиставку, з дотриманням протиепідемічних заходів (масочний режим, соціальне дистанціювання, ін.), можна буде в Лебединському міському художньому музеї імені Б.К. Руднєва. Музей знаходиться за адресою:  м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Графік роботи: вт.-пт.: з 08:00 до 17:15, сб. з 08:00 до 16:00. Вихідні: неділя та понеділок. Більше інформації на сайті музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися