Завершено ремонт дороги по вулиці Новопостроєна

Всі чудово розуміють, що дороги мають особливе значення як для комфортного та зручного пересування громадян вулицями, так і для їхньої безпеки. Виконавчий комітет Лебединської міської ради добре це розуміє і продовжує крок за кроком, ділянка за ділянкою відновлювати та ремонтувати дороги в місті.

Вулиця Новопостроєна вже віддавна не могла похизуватися хорошим дорожнім покриттям, а кілька ямкових ремонтів допомагали лише частково та не виправляли ситуацію загалом. Потрібно було змінювати такий стан речей.

Тож, минулого тижня, ДП “Лохвицький шлях”, перемігши на тендері, взявся за ремонт ділянки дорожнього покриття по цій вулиці. Протяжність відремонтованого відрізку сягає близько пів кілометра, до цього ще варто додати примикання з сусідніми вулицями. У міськвиконкомі впевнені, якщо продовжувати у тому ж дусі, то за кілька років вулицю Новопостроєна буде повністю відновлено.

Саме завдяки такому підходу за два роки, кількома суцільними ділянками, було майже повністю відремонтовано вулицю Першогвардійська. Роботи з ремонту дорожнього покриття в місті є одним з пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету Лебединської міської ради, а забезпечення всіх лебединів та гостей нашого міста новими, якісними дорогами – одна з найвищих цілей.

Поділитися