Духовне виховання суб’єктів пробації

18 серпня, напередодні «Яблучного Спаса», з метою духовного виховання суб’єктів пробації, працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з Лебединським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  була організована та проведена уже традиційна зустріч із благочинним Лебединського церковного округу, настоятелем Вознесенського храму протоієреєм Романом Андрухів.

Отець Роман розповів, який серпень місяць багатий на релігійні свята, зупинившись докладно на історії виникнення кожного свята. Присутні із захопленням слухали цікаві історії про Святих, а також про походження та традиції великого релігійного свята «Преображення Господнього».

«Традиційні зустрічі в стінах храму, особливо з нагоди релігійних свят, стали одним із дієвих методів роботи із суб’єктами пробації, що дає можливість особам, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень замислитися над своїм життям, переосмислити свою поведінку, а також зробити висновки зі своїх помилок. Сподіваємося, що повчальні бесіди-настанови настоятеля храму посіяні в душах засуджених осіб, обов’язково дадуть позитивні плоди» – наголосив на завершення начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.

Поділитися