У місті нагородили іменинників та учасників конкурсів “З днем народження рідне місто”, «Уквітчаємо рідне місто»

Впродовж кількох минулих тижнів лебединці активно вітали своє рідне місто з днем народження. На пошту виконавчого комітету Лебединської міської ради надходили відеопривітання, в яких наші земляки декламували вірші, співали та прославляли свій рідний Лебедин.

А який же день народження без подарунків?

Тож, сьогодні, у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбувся надзвичайно приємний і теплий захід – нагородження учасників конкурсів “З днем народження, рідне місто”, «Уквітчаємо рідне місто» та привітання наших земляків, що народилися у цей день.

Міський голова Олександр Бакликов особисто привітав іменинників та учасників конкурсів подарунками, побажав міцного здоров’я та всіляких гараздів.

Окрім подарунків міського голови до привітання лебединців приєдналися очільники громадських організацій. Голова громадської організації “Місто 2.0” Сергій Воронов нагородив учасників конкурсу привітань призами глядацьких симпатій. У цій номінації подарунки отримали: Кобиліна Вікторія, Нечваль Андрій та Піженко Катерина. Зі свого боку, голова Центру ініціатив та розвитку громадянського суспільства “ВОЛЯ І РОЗУМ” Роман Волошин від імені своєї організації вручив окремий подарунок Вікторії та Роману Шатьорним за толерування сімейних цінностей та патріотизм.

Поділитися